Met gedrevenheid, professionaliteit, snelheid, en oplossingsgerichtheid pakt Prime Advice uw projecten aan, op het gebied van installatietechnisch advies. Prime Advice begeleidt u met ruime ervaring en expertise door het gehele proces op het gebied van: installatieadvies, onderhoud en beheer, legionellapreventie en databeheer. Onze opdrachtgevers vindt u bij ministeries, provincies, gemeenten, bedrijven, projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders, architecten, woningbouwcorporaties, universiteiten, academische ziekenhuizen, zorginstellingen, etc. in Nederland en België.
Bereik uw doelen zonder stress. Bij Prime Advice krijgen uw doelstellingen topprioriteit. Wilt u vrijblijvend met onze systematiek kennismaken? Neemt u dan contact op met een van onze vestigingen. We hopen kennis met u te mogen maken.

“Meerwaarde creëren voor de klant, daar gaat het ons om”

Theo Brouwer: “Uit eerlijke adviezen komen de beste resultaten voor de klant, dat kenmerkt eigenlijk mijn aanpak bij Prime Advice. Contact met opdrachtgevers is voor mij heel waardevol. Mensen leren kennen en helpen met oplossingen voor hun vraagstukken. Ik wil de klant aanvoelen en in zijn huid kruipen. Meerwaarde creëren door out of the box te denken en snel te handelen. Ik ben proactief, doortastend en gedreven. Met wederzijds respect kunnen we het beste halen uit het project. Liefst met een flinke dosis humor. Mijn expertise ligt op het gebied van advies en inspectie van werktuigkundige installaties in alle facetten en disciplines en elektrotechnische vraagstukken. Een bijzonder specialisme is legionellapreventie en legionellabeheer. Op dat vlak krijgen opdrachtgevers uit zowel care- als cure-organisaties zekerheid. Met handige apps en softwaretools maken wij processen en projecten uitstekend beheersbaar. Klanten noemen mij diplomatiek en ook pragmatisch, iemand die in staat is knopen door te hakken. Bent u ook op zoek naar oplossingsgericht advies en een partner die eerlijk en oprecht meedenkt? Dan ben je bij mij en Prime Advice aan het juiste adres. Bel of e-mail mij om samen te sparren over uw specifieke project.”

“We zijn een serieuze speler in de competitieve en uitdagende markt van installatieadvies, beheer en onderhoud.”

Kees Zijlmans: “Ik bekijk alles met een frisse blik en een open vizier, waarbij ik mij graag inleef in wat er bij uw organisatie speelt. Ik ben nieuwsgierig en doortastend. De hands-on mentaliteit in onze organisatie is mij dan ook op het lijf geschreven. We werken hard met persoonlijke inzet, gedrevenheid en flexibiliteit en we zoeken constant naar nieuwe oplossingen. De lijnen zijn kort en de kwaliteit die we afleveren is altijd van hoog niveau. We zijn een serieuze speler in de competitieve en uitdagende markt van installatieadvies, beheer en onderhoud. Wij behoeden uw organisatie constant voor nare verrassingen door processen en projecten beheersbaar te maken met handige apps en softwaretools. Zoekt uw organisatie een oplossingsgericht advies waarin er eerlijk en oprecht met je wordt meegedacht? Dan ben je bij mij en Prime Advice aan het juiste adres. Een telefoontje loont altijd.”