In gesprek met Chris van Essen – Projectleider en adviseur bij Prime Advice

Hi, kan je jezelf even voorstellen?

Mijn naam is Chris van Essen, ik ben 44 jaar oud en inmiddels 18 jaar werkzaam bij Prime Advice (voorheen VH-engineering). Ik ben werkzaam als projectleider en adviseur werktuigkundige installaties.

Wat was jouw motivatie om bij Prime Advice te komen werken?

Ik ben lang geleden via een detacheringbureau bij VH Engineering gaan werken als tekenaar. Het bedrijf en ik paste goed bij elkaar. Er was de mogelijkheid om je kennis en kunde vergroten, en zelfstandig te werken. De compacte en informele organisatie waardeer ik ook erg. Die aspecten zijn eigenlijk altijd behouden, ook toen VH Engineering overging in Prime Advice.

Wat vind je het leukst aan je baan?

De variëteit aan projecten! Er komt van alles voorbij: legionellapreventie, vraagstukken over verduurzaming, ontwerpen van nieuwe installaties en het adviseren bij installatieproblemen. De afwisseling houdt het uitdagend en interessant.

Hoe ziet jouw gemiddelde week eruit?

Mijn werkweek telt 32 uur. In principe werk ik van maandag tot en met donderdag. Toch komt het regelmatig voor dat ik vrijdagochtend of ’s avonds toch een paar uur werk omdat ik op een andere dag bijvoorbeeld wat eerder ben gestopt vanwege privézaken. De mogelijkheid om je eigen agenda in te delen is voor mij heel waardevol.

Wat zijn jouw verwachtingen voor de komende jaren?

De komende jaren verwacht ik nog een groei van het aantal collega’s. Met een groter team kunnen we nog slagvaardiger te werk gaan.

Tot slot, wat zou je potentiële nieuwe collega’s willen meegeven?

Als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever heb je momenteel veel te kiezen. Misschien is Prime Advice nog een onbekende naam voor je maar laat je daar niet door weerhouden. Kom gewoon een keer langs voor een gesprek en een rondleiding.